google.com, pub-9285890392658437, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ideal Kilo Hesaplama ile Etkileşim - vücut kitle endeksi hesaplama

16 Ocak 2015 Cuma

ideal Kilo Hesaplama ile Etkileşim

ideal Kilo Hesaplama ile Etkileşim

Geçmişte, birçok spor kitap uygun ağırlık bir grafik yayımlamak istiyorum. Genellikle, rakamlar ağırlığına karşılık gelen yükseklik listesi olur. Birçok okuyucu çizelgeleri bakmak ve onlar "yukarıdaki şekilde" kendi ideal ağırlıkları keşfetmek istiyorum. Sonra, onlar aynaya bakmak ve onlar kilolu görünmüyor neden merak ediyorum. Grafik sadece doğru değildi çünkü muhtemelen. Bir kriter (yükseklik ağırlığını tanımlar) uygun sağlıklı kilo tespit etmek yeterli değildir. Neyse ki, bu çizelgeleri doğru ideal kilo hesap sayesinde geçmişte bir şey vardır.

Böyle bir hesap yenilikçi bir kavramdır. Bir kişinin ağırlığı bir dizi kritere dayalı ne olması gerektiği daha detaylı ve doğru açıklama sağlar. Birinin yapması gereken tüm hesap makinesi içine hayati istatistikler fişi olduğunu, olduğunu. Bu istatistikler hesap bilgilerini sağlar, bu bir kitapta görünen daha doğru çok daha yakın olacak vs. yaş, boy, kilo, içerir. Yine, bilgi aşırı genelleme dayalı bir "hazır" figürü hediye yerine belirli rakamlar incelenerek derlenmiş olacak.

Ancak, mükemmel bir ağırlık bazen subjektif olduğuna dikkat etmek de önemlidir ve bazen objektif. Yani İdeal kilonuzun £ 8 ise, mutlaka fiziksel görünüm zayıf olacak anlamına gelmez, olduğunu. Eğer fazladan yağ dokusu taşıyan bile Sonuçta, ciddi görünümünü etkileyen olmayabilir. Kişisel tercih ve görüş size kilo hedeflerine yaklaşmak isteyen nasıl ağır ağır olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder